Oltiin sitten täänään taas samoissa harjoituksissa kuin viime viikollakin. Kerron nyt hieman lyhyemmästi miten meillä meni. Tällä kertaa mukana oli nakkeja, joten Tuike ei alkanut samalla tavalla häsläämään.

Seuraamisisessa ekan kerran ei pysynyt kontakti koko aikaa, mutta sen jälkee se pysyi melkeimpä koko ajan. Ja eikä edes haukkunut kun muut hakkuivat, paitsi ihan muutaman kerran. Välillä olevat käskyt teki hyvin ja nopeasti. Tosin maassa ei tahtonut kunnolla pysyä.

Sitten kun mentiin taas ympyrä seuraamista niin Tuikelle oli taas melkein koko ajan kontakti. Muutaman kerran haukahti kun muuta haukkuivat, mutta todellakin vain pari kertaa. Taas välillä olevat käskyt meni loistavasti. Jopa maahan menot. Ja nyt pysyikin paikalla.

Sitten pujottelussa kerran rupesi haukkumaan, mutta muuten kontakti pysyi aika hyvin. =) Selvittiin kunnialla koko kierroksesta.

Ja luoksetulossa jäi hyvin ja tuli reippaasti eteen. Tosin taaskin otin ihan normaalilla käskyllä eli ei olisi edes eteen tohelon tarvinnut istua, mutta istui kuitenkin. =D

Harjoitukset meni kerrassaan mahtavasti! Tuike pysyi rauhallisena ja muutenkin kontakti pysyi tosi hyvin. Varmasti vaikutti kotona ottamani lyhyet seuraamiset ja kauheat kehut. =)

Kävelimme harjoituksista sitten mummolaan, joten tuli hieman auto harjoituksia samalla. Ensimmäiset 20 minuuttia kyttäsi ja yritti "paimentaa" autoja. Sen jälkee hajut kiinnosti enemmän ja käveli jopa vetämättä. Ja käveli hienosti vieressä kun käskin ja otti jopa pari kertaa ihan lyhyen kontaktin vapaa ehtoisesti. =D Nyt saan ollakkin Tuikeen oikein extra tyytyväinen!