8.7. käväistiin möllitokos ja koira oli ihan hukassa. Tuike ei ollut koko kokeen aikana mukana ollenkaan. En sitten tiedä mistä johtui, mutta pisteitä onnistuttiin keräämään kuitenkin 150 eli AVO2 tuli tällä kertaa. Ja viimisiksi sijoituttiinkin, eli oltiin toisia, kun luokassa oli vain kaksi osallistujaa. Ja sitten pisteitä:

Paikalla makaaminen: 10 - Hyvin pysyi ja rauhallisena.
Seuraaminen taluttimetta: 7,5 - Kerrassaan kamalaa haahuilua. Koira oli ihan hukassa.
Maahameno seuraamisen yhteydessä: 10 - Ihan hyvä toi oli. Vähän toi seuraaminen oli vaisua.
Luoksetulo: 6 - Ei jääny vaan lähti perään, joten uusiksi (=kaksoiskäsky). Lähti ihan ok, mutta vauhti oli todella hidas, pysähtyi ok. Ja loppuun tuli kamalan hitaalla vauhdilla ja jäi eteen seisomaan, joten toinen kaksoiskäsky.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: - Vähän hitaasti pysähty. Ja omasta mielestä seuraaminen oli taas vähän vaisua.
Noutaminen: - Aika hitaasti nouti. Vinoon ja kaus tuli luovutus ja olisi saanut ottaa paremmin kapulasta kiinni.
Kauko-ohjaus: 7 - Oikeesti ois kyllä pitäny mennä nollille. Jäi hyvin maahan ja nousi hienosti istumaan. Ja siitä meni hyvin maahan mutta siitä ei sitten noussut. Kolmannella käskyllä nousi, mutta seisomaan ja siitä neljännellä istui. ;DD Siitä sitten meni taas hyvin maahan.
Estehyppy: 0 - Näin sitten tällä kertaa. Hyppäs hyvin, mutta kappas toisella puolella estettä oli ihania hajuja. Ei istuna ja kiersi esteen. Otin sitten saman tien perään uudelleen ja teki niin mahtavasti...
Kokonaisvaikutelma: 10

Nyt ollaan sitten treenailtu kotona, lähinnä estehyppyä, kaukkareita ja luoksetuloa. Kaukokäskyt kotona toimii melko hyvin. Ja luoksetuloon olen yrittänyt saada vauhtia lelun kanssa ja vähän vauhtia on tullut lisää. Ja eriksee olen sitten ottanut pysähdytä, niin että Tuike kävelee tossa edessä ja siitä sitten pysähdys. Katotaan jos tämä nyt auttais. Estehyppy kotona menee aina niin hyvin, mutta jotain pientä viilaamista ollaan siinäkin tehty. Paikkamakuuta olen jonkin verran ottanut erinlaisten häiriöiden alla, eikä ole kertaakaan noussut. Seuraamisessa olen nyt kiinnittänyt huomiota paikkaan ja kontaktiin ja mielestäni se on hieman parantunut. Muuta merkkittävää ei nyt olla tehty.