Nyt on vuosi 2008 alkanut. Koiratkin selvisivät mukavasti paukutteluiden yli. Eilen (viime vuonna xD) päivällä valoisaan aikaan käytiin vielä treenamassakin hieman. Ihan kivasti Tuike tekee nuita juttuja mut vieraalla paikalla nouto ei oikein aina suju. Pyrrinkin kanssa yritin eilen treenata hieman, mutta pikku kaverini päätti lähteä livohkaan. Ois pitäny lopettaa treenaminen ajoissa, kun Pyrri ei ollu oikein mukana koko aikaa. Onneksi tuli suht. nopeasti takaisin.

Luntakin satoi pari päivää sitten noin viisi senttiä. Tuike on nyt sitten lumesta aivan innoissaan. Ja nyt alkoivat pakkesetkin sitten ja toppaliiville taitaa tulla kohta todellista tarvetta. Ja taidetaan taas treenailut jättää vähän vähemmälle jos nyt pakkenen aikaa tästä vielä nousta. Päivällä oli miinus kymmenen ja nyt yöllä melkein -20 astetta.

Kuten varmaan jo huomasittekin, blogi sai uuden ulkoasun. Ja alan nyt kirjoittelemaan tänne näin yleisesti kaikkia kuulumisia, kun sivuillakaan ei päiväkirjaa ole enään pitkiin aikoihin ollut.

Mutta menestykästä uutta vuotta 2008 kaikille!