Tänään käväistiin möllitokossa. Epäilin kyllä miten nyt menee kun vieressä treenattiin agilityä ja kun vuoroa odoteltiin Tuike haukku vähän väliä, mutta hyvin meni.

Luoksepäästävyys: 10 Tuomari kävi vain vähän silittelemässä koiraa, mutta Tuike pysyi paikalla eikä noussut istumaan. Meidän yksi hankalimmista liikkeistä.
Paikalla makaaminen: 10 Tuike pysyi siis koko ajan vähän välillä vilkaisi muualle, mutta pysyi. Tämä meillä onkin jo suhteellisen varma liike.
Seuraaminen kytkettynä: 9½ Hyvin meni. Seurasi iloisesti ja pysyi koko ajan oikealla paikalla ja melkein koko ajan se katsekontaktikin pysyi. Käännökset oli vaan ihan kökköjä, mut se olikin oma vikani. Ton hihnan kanssa on niin vaikeeta. =D
Seuraaminen taluttimetta: 9½ Hyvin meni tämäkin. Seurasi jo huomattavasti iloisemmin ja kontakitin pysyi paremmin. Tuo puoli pistettä taisi mennä siitä kun käännyin oikealle, vaikka olisi pitänyt kääntyä vasemmalle. =P
Maahameno seuraamisen yhteydessä: 10 Ihmeen hyvin meni. Tätä ollaankin nyt aika paljon harjoiteltu, kun sillä on ollu vähän taipumusta jäädä seisomaan. Tämä olikin oikeestaan yllätys minulle et meni näin hienosti.
Luoksetulo: 8 Ei lähteny samantien kun kutsuin, mutta tuli kuitenkin. Vauhti oli vähän niin ja näin. Hölkytteli sellaista hiljaista vauhtia koko matkan.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 Tämä onkin meidän kaikkein varmimpia liikkeitä ja hyvin menikin.
Estehyppy: 9½ Etukäteen tätä vähän jännitin, mutta turhaan. Tuike odotti oikein innolla että pääsee hyppäämään, eikä sitten oikein kunnolla malttanut pysyä sivulla.
Kokonaisvaikutelma: 10 Tuike teki kaikki iloisesti ja näin.

Yhteensä siis 190 pistettä ja sijoituttiin toisiksi. Nyt sitten mennään virallisiin heti vaan kun päästään.