Eilen käväistiin taas agiliito harkoissa. Ensin tehtiin rata hyppy-hyppy-kaariputki-hyppy-hyppy-hyppy-suoraputki-hyppy. Tuike meni radan muuten hienosti, mutta hieman hitaasti tuli putkista ulos, kun olisi itse pitänyt sille puhua enemmän.

Sitten harjoiteltiin etenemistä. Ensin oli hyppy-hyppy-hyppy-suoraputki pätkä. Tuike meni hyvin, mutta itse tein virheitä taas. Tehtiin sitten sama toiseen kertaa ja kun itse tein ohjaajan neuvojen mukaan, menikin jo paljon paremmin. Tämä pätkä tehtiin vielä toisen kerran toiselta puolelta ja hyvin menikin Tuikella.

Sitte oli toinen etenemishrajoitus: hyppy-hyppy-kaariputki-hyppy. Tämä meni Tuikella hyvin. Vauhtiakin alkoi jo löytyä hieman.

Sitten tehtiin vielä yksi rata. Ensin Tuike meni taas hieman hitaasti, mutta äänien kanssa meni loistavasti ja rupesi haukkumaankin radalla. Sama rata mentiin myös toiseen suuntaan. Ensimmäisellä kerralla suoranputken jälkeen mutkassa en ohjannut sitä tarpeeksi ja jätti hypyn väliin (ratarustauksessa 6). Toisella kerralla meni loistavasti ja taas haukahteli. Kyllä tuo ääni on maaginen. :D


Rata 1:                                                  Eteen 1:
 1065602.jpg1065610.jpg

Eteen 2:                                                     Rata 2: (ykköshyppy oli myös 8)
1065627.jpg1065633.jpg