Tänään siis tokoiltiin ekaa kertaa avoimessa luokassa Kemijärvellä. Tuike meni paremmin mitä ajattelin, tosin luoksetulon ajattelin kyllä menevän paremmin. Mutta ei se mitään. Kyllähän nuita kisoja tulee ja kahden viikon päästä oleviin olen otuksen ilmoittanutki. Otettiin siis aamulla Krisse ja Miki mukaan ja lähdettiin Kemijärveä kohti. Ensin oli alokasluokka, joten minulla oli kauhea odotteleminen Tuiken kanssa. Miki ja Krisse tekivät hienon suorituksen, varsinkin kun ottaa huomioon että kisat olivat heidän ensimmäiset ja saivat ykköstuloksen 161 pisteellä. Onnea vielä kerran! Krisse sitten kuvasi suorituksemme ja olikin kiva videolta katsoa mitän tapahtui. :D

Paikallamakuuta ennen Tuike oli hyvin rauhallinen, mutta kun kehässä vielä jouduttiin vaihtamaan järjestystä niin Tuiken rauhallisuus petti. Jäi kuitenkin melko hyvin ja pysyi 50 ekaa sekunttia ja sitten nousi. Sai jonkun kivan hajun nenään, jota piti haistella. Siitä siis 0.

Seuraaminen meni ihan kivasti. Kehässä tuntui kuin se olisi ollu kamalaa ja kerran pikkasen jäi mutta lähti saman tien mukaan ja olikin sitten kivan näköistä, kun videolta katsoin. Ja videolta katsottuna oli se alku todella hyvää. Tästä siis 10.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä meni kivasti kans. Tosin kehässä seuraaminen tuntui taas vähän huonolta, mutta videolta katottuna oli kyllä kaunista. Jäi hyvin. Tästäkin 10.

Luoksetulo oli aika hyvä. Lähti hyvin ja hyvällä vauhdilla mut pysähdykseen tarvi kaks käskyä. Ja siitä et sain sen loppuun asti niin tarvi kaks käskyä, joku kiva haju oli siinä. Tästä tuli siis sitten 5.

Seisominen seuraamisesn yhteydessä meni paremmin mitä ajattelin. Seurasi kivasti ja jäi tosi hyvin. EIkä edes liikkunu yhtään kun kävin otuksen takana. Meinasi ennakoida istumisen, muttei ihan kuitenkaan. Eli tästäkin 10.

Noutaminen meni kans paremmin mitä osasin odottaa. Meni hyvin ja otti kapulan ja tuli hyvin eikä edes pureksinut yhtään, jota kotona välillä vähän tekee. Mutta luovutti todella vinoon. Tästä tuli sitten .

Kauko-ohjaus meni aika päin mäntyä. Jäi hyvin ja ekaan istumiseen jouduin kaks käskyä antaa. Maahan meni hienosti. Sitten ei enään noussukkaan. Voi johtua et ihmetteli vähän kun jäin niin lähelle käskyttään kun oon aina aatellu sen välimatkan olevan pitempi. Tästäkin tuli sitten se 5.

Sitten oli se estehyppy. Ei hypännyt ekalla eikä tokalla, eli 0 tuli. Mutta kolmannella hyppäs. Meni aika kauas ja esteen viereen ja pisti makaamaan. Sitten kiersi esteen taakse ja tuli kauniisti esteen yli luokse. Oli kyllä itellä ja vähän tuomarilla naurussa pitelemistä.

Kokonaisvaikutelma oli 10.

Ite olen tyytyväinen tulokseen vaikka pisteitä kerättiinkin vain 119 saaden avo3.