Tuike siis täytti eilen kaksi vuotta! Onnea pallerolle! Ei kyllä uskoisi tuosta vauvasta! Pari päivää sitten otettu kuva:

1551498.jpg

Ja äitienpäivänä oli siis myös mätsäri. Ja oli niin ihana ilma. Lunta ja räntää satoi ja oli aivan järettömän kylmä. No mätsärissä oli kaikki roturyhmät erikseen ja pennut (all 9kk), joten pakkohan sinne oli kuitenkin lähteä. Ilmoitin sitten Tuiken ykkösryhmään, itseni junnuihin ja Artsi-samojedin pentuihin. Junnuihin minun piti mennä Lulu-sammarin kanssa, mutta kaikki meni sitten lahjakkaasti päällekkäin ja Lulu oli lapsi ja koira kehässä kun junnut alkoivat. No menin sitten junnuhin Artsin kanssa, sillä Tuike ei kuitenkaan olisi osannut käyttäytyä. Voin kyllä sanoa, ettei Arsinkaan kanssa odotuksen hirveän korkealla ollut. Mutta Artsi todella yllätti minut hyvällä käytöksellä. Olen sen kanssa jonkunverran harjoitellut, mutta juoksemisen kanssa varsinkin on jonkin verran ongelmia ollut. Artsi meni todella hyvin! Mitä nyt hieman välillä steppaili. No junnuja oli seitämän ja neljä sijoitettiin joten tuomari valitsi jatkoo neljä koiraa. Pääsin sitten jatkoon. Ja sijoituin lopulta kolmanneksi. Ja Linda voitti junnut Netan kanssa! Onnea vielä tätäkin kautta!

No sitten odoteltiin jonkun aikaa. Pennut oli jo menossa, joten hirveän kauan ei tarvinnut odotella, että pääsin Artsin kanssa pentuihin. Artsi meni alussa todella hienosti, mutta kun piti tehdä ympyrä, vetasin vahingossa hieman hihnasta ja Arsi teki tenät eikä suostunut enään liikkumaan. Jouduin houkuttelemaan sitä todella kauan ennen kuin sain sen taas liikkumaan. Saimme siis sinisen nauhan. Sitten kun lopulta pääsimme sinisen nauhan saadeiden kehään, piti sitten Tuikenkin mennä kehään. Kaverini sitten vei Tuiken kehään ja minulta jäi kokonaan näkemättä sen suoritus. Se sai kuitenkin sinisen nauhan ja tippui. ;D Artsin kanssa pääsimme jatkoon ja olimme lopulta BIS-pentu neljä! Ja Artsi meni todella loistavasti koko ajan! Sitten sai taas odotella ja odotella ja kylmistyä lumisateessa.

Sitten lopulta alkoi vitosryhmän arvostelut. Esitin Lindan karjalankarhukoiran Ruskan kun se meni yhtäaikaa kehään Netan kanssa. Ruska sai punaisen ja Netta sinisen. Eikä kumpikaan sijoittunut. Kaverini Annin suomenlapinkoira Peppikään ei sijoittunut, eikä kaverini Miian valkoinenruotsinhirvikoira Jane. Myöskään Elinan Jekku-apso ei sijoittunut ysiryhmässä.

Niin se vain taitaa olla, että kun äitienpäivänä on jotain toimintaa niin silloin on pakko olla kamala sää. ;D