Tänään aamulla sitten keksin ajan kuluksi pestä Tuiken. Kyllä siitä tulikin taas puhdas, mutta se karva määrä mitä pesun aikana lähti. Koko pesuhuoneen lattia, minun jalat ja kädet oli aivan karvoissa. Ois varmaan kannattanu harjata otus ennen pesua. ;D Sitten annoin sen vähän ravistella ja kuivasin vähän pyyhkeellä, johon siihenkin jäi tuhottomasti karvaa. Sitten eiku harja käteen ja karvat pois koirasta. Mukava määrä siitä karvaa lähtikin ja sitten kuivattiin naapero loppuun föönillä.

Illalla sitten oli agility treenitkin taas piiitkästä aikaa. Alussa oli kyllä Tuike vähän vaisu, mutta kun taas muisti niin se vauhti ja tekemisen ilo taas tuli esiin. Tällä kertaa meni jotenkin ihanan varmasti harjoituksissa Tuike radan pätkiä. Ja lopussa pidemällä radallakaan mitään emä sähläyksiä en tehnyt ja koirakin pysyi suurinpiirtein kasassa. Ja kepit. Ne meni loistavasti. Haki hienosti ensimmäisen välin ja teki ne loistavasti vaikka itse ohjasin "väärältä" puolelta. Tosi pari virhettä tuli kepeillä, mutta mitä pienistä. :D Muutamat mutkat meni vähän pitkäksi, mutta tyytyväinen olen silti kun ei kamalaksi sähläämiseksi mennyt. Ja aan kontaktikin pikkuhiljaa alkaa sujumaan.

Ei nyt viikonloppuna vaan sitä seuraavana on sitten kisatkin jo... Saa nähä minkälaista säätämistä meidän radat sitten on. ;D