Aamulla herätys kakskyt yli neljä ja lähtö viideltä kohti Oulua. Matka sujui hyvin ja Tuike nukkui koko ajan.  Menin naapurin kyydillä ja mukana oli kaksi samojedinkoiraa Tuiken lisäksi. Paikalla sitten Raahattiin kaikki tavarat ja koirat näyttelypaikalle. Mukana oli onneksi teltta, koska paikalla tihutti vettä. Kun teltta oli pystytetty ja koirat ja tavarat telttaan laitettu ostin luettelon ja selasin äkkiä kaikki kilpailijat. Sitten kävelytin Tuikea ja piti etsiä Katrikin, joka aikoi Tuiken esittää. Naapurilta lainasin kuristavan näyttelyhihnan ja Tuike kantoikin paljon paremmin häntäänsä.

Kun lopulta Tuike meni kehään Katrin kanssa oli kello jo yli kymmenen. Tuike meni oikein nätisti, mutta kantoi häntäänsäkin suhteellisen hyvin. Ja seisoikin oikein hyvin. Yllätyksekseni Tuike sai ERIn. Ja kaikeksi huipuksi oli vielä luokkansa toinen. Paras narttu kehässä ei sitten enään sijoituttu, mutta tuo ERIkin oli jo niin mahtava suoritus Tuikelta, että =D.

Sitten vielä myöhemmin oli minun junior handler. Arvostelu tapahtui kolmessa erässä. Pääsin siitä sitten jatkoon ja sammari, jonka kanssa olin, esiintyi todella loistavasti. Lopulta pääsin vielä viiden parhaan joukkoon ja siinä vaiheessa vaihdoimme koiria. Sain vaihdossa keeshondin, jota oli todella helppo esittää. Seisotimme koiria ja sitten vielä liikutimme pari kertaa ja saimme omat koiramme takasin. Sijoituin sitten lopulta kolmanneksi, eli hyvin meni minullakin!

Mahtavan päivän siis vietimme Oulussa, jos nyt kamalaa kylmyyttä, ajoittaisia sadekuuroja ja väsymystä ei lasketa xD. Mutta mahtavia tuloksia tuli. Lopuksi tähän pari kuvaa.

583906.jpg583911.jpg