Eilen käytiin mölliagilitykisoissa. Tuike meni radalla paremmin kuin ajattelin. Tosin se kävi hieman ylikierroksilla ja teki muutamia ylimääräisiä hyppyjä. Ilmottauduin ensin maximöllöihin ja sitten vaan tutustumaan rataan. Radalla oli muutama hankala kohta, joista en uskonut selviävän. No sitten vaan ooteltiin omaa vuoroa ja radalle. Virheet sitten sattui aivan muissa kohdissa mitä oli ajatellut. Mutta itse oli todella tyytyväinen Tuiken suoritukseen, kun ei jumituttu mihinkään ja muutenkin meni melko hyvin. Suoritusaikamme oli 37,81 ja ihanneaika 55.  Virheitä saimme yhen kiellon (en enään ees muista mistä tämä tuli) ja kaks kertaa kympin vääristä esteistä eli yhteensä 25. :D Tuolla tuloksella voitimme maximöllit, joissa oli meidän lisäksi kaksi osallistujaa.

Päätin sitten osallistua ykkösiinkin. Siellä meni vielä paremmin. Tuike hyppäsi vain yhden hypyn edes takaisin ja kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen hypyn. Eli hylsy siitä tuli, mutta itse oli rataan enemmän kuin tyytyväinen. Suoritusaikamme oli tällä radalla 44,5 ja ihanneaika 50, joten se sentään alitettiin.

Muutenkin Tuikella meni yllättävän hyvin. Se ei yrittänytkään varastaa lähdöissä ja lopussa ei syöksynyt ihanan yleisön luoke vaan tuli luokseni. Tui suorastaan ylitti itsensä. Ja itse tein virheitä ohjauksessa, josta kertoo väärät esteet. Yksi minkä tein niin oli myös liian myöhään annetut käskyt. Mutta ihana kokokemus oli.