Eilen sitten käväistiin Posiolla ryhmänäyttelyssä. Matka meni hyvin ja perillä sitten katseltiin ja odoteltiin, että suomenlapinkoirat alkaisivat, kun kaverini lappari oli menossa kehään. Ja samalla kateltiin joskos junnukoirani olisi tullut paikalle. Sääkin oli aivan ihana, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Lopulta lapparit alkoivatkin ja kaverini Annin koiralla Pepillä menikin ihan hyvin ja se sai eh:n ja oli lopulta luokkansa neljäs vain kahden avoimen luokan nartun saadessa erinomaisen. Tässä vaiheessa sitten huomasin kännykkään tulleen viestin, ettei junnukoirani pääsisikään paikalle. Mietin sitten itselleni junnukoiraa ja päätettiin että jos ei muuten niin menen Pepin kanssa, vaikka se menikin Annin kanssa nuoremmissa. No kysyin kuitenkin paikalla olleelta pitkäkarvaisen collien omistajalta, jos voisin sen koiran kanssa mennä junnuihin. Ja se kannatti, sillä pääsin sitten sen koiran eli Upen kanssa junnuihin.

Harjoittelin hieman Upen kanssa ja kiertelin vielä näyttelyalueella jonkin aikaa, ennen nuorempien junnujen alkamista. Katselin sitten Annin suorituksen nuoremmissa Pepin kanssa ja hyvinhän heillä menikin. He sijoittuivat neljänsiksi! Sitten eikun junnukehään. Ja hyvinhän minulla meni Upen kanssa. Vanhemmissa sitten vaihatettiinkin vielä kaikilla koiria. Piti vaihtaa koirien keskenään ja sai valita kenen kanssa vaihtaa. Kehässä kun oli sitten Linda Netan kanssa niin vaihdettiin sitten koiria. Netta ei sitten liikkeelle lähdetty lähtenyt alussa kovin hyvin mukaan, mutta ihan hyvin meni muuten. Lindalla meni kanssa hyvin Upen kanssa. Sijoituin sitten neljänneksi ja Linda tuli Netan kanssa toiseksi! Kyllä oli mahtavaa sijoittua Upen kanssa ja vielä mahtavampi oli kokemus! Uppe oli aivan ihana koira. Kiitos vielä kerran Upen omistajalle lainaamisesta.

Oltiin sitten loppuun asti näyttelyssä, kun sääkin oli vielä niin upea. BIS koira olikin sitten kaunis suomenlapinkoira! Onnea kaikille näyttelyssä menestyneille, erityisesti BIS koiran omistajalle. Kävästiin vielä syömässä takasin tulomatkalla Posiolla ja sitten vielä illalla lähdettiin Annin kanssa Lindan mökille yöksi. Oli kyllä kerrassaan mahtava päivä! Ja tämän päivän saldonahan oli yksi aivan upea kokemus lisää, ruusuke, pokaali, harjasetti ja palaneet olkapäät. ;D