Ollaan nyt jo pitemmän aikaa treenattu Tuiken kanssa lähes joka päivä. :D Ja Pyrrinkin kanssa ainakin kerran viikossa. Kyllä on nyt jo alkanut pikku hiljaa sujumaan asiat Tuiken kanssa. Tänään otin sitten vielä itseäni niskasta kiinni ja lähdin treenaamaan noin kilometrin päässä olevalle hiekkakentälle.

Otin sitten aluksi paikalla makuun, kun yleensä olen sen ottanut aina treenien lopuksi. Mutta kisoissakihan se on alussa, joten nyt sitten kokeiltiin näin. Hyvin jäi Tuike makaamaan, vaikka kentällä olikin porojen jälkiä melko paljon. Menin sitten itse suuren hiekkakasan taakse piiloon. Olin piilossa sen kolme minuuttia ja kun tulin takaisin niin Tuike oli pysynyt! Kotona meillä kyllä on tämä nyt jo jonkin aikaa toiminut vallan hyvin, mutta vieraalla paikalla ei olla vielä kertaakaan pysytty kolmea minuuttia. Sai Tuike reilut palkat.

Virittelin tota otusta ton paikalla makuun jälkeen ja otin melko pitkän seuraamisen, joka sisälsi aika paljon erinlaisia käännöksiä sekä jouksua sekä yhden pysähdyksen. Seuraaminenkin oli niin hienoa, että olin ihan hämmästynyt. Ei ole Tuike pitkään aikaan tehnyt mitään niin hienosti vieraalla paikalla. Seuraamisen jälkeen otin seuraamisesta seisomisen. Sekin meni nyt loistavasti, kun Tuikella on välillä tapana kääntyä katsomaan minua kun kävelen sen taakse.

Sitten vuorossa olikin kaukokäskyt. Jätin palkan taakse ja kävelin kauas. Ja ei ekalla noussu istumaan, mutta toisella käskyllä. Palkkasin sitten siitä. Ja otin luoksetulon. Lähti huonosti, mutta kun sanoin käskyn uudestaan tuli hyvällä vauhdilla. En ottanut pysähdystä. Sitten vuorossa oli uudestaan kaukokäskyt. Tällä kertaa hieman lähempää. Nyt toimi todella hienosti. Palkka oli taas takana.

Loppuun otin vielä toisen paikalla makuun. Ja se meni taas loistavasti. Aika oli taas se sama kolme minuuttia. Sitten eikun kotia.

Kotona otin Pyrrin kanssa muutamia liikkeitä. Ai että sen seuraaminen on nykyään ihanaa. Pystyy tekemäänkin jo ihan kunnon mittasia seuraamisia ja kontakti pysyy kokoajan. Muu ei sitten mennytkään niin hyvin. Oli niin innokkaalla päällä ettei malttanut jäädä sekunniksikaan paikalleen. xD

Ja loppukevennykseksi Tuikesta kuva pari päivää sitten:
1538316.jpg