Eilen oli agilityharkat. Että oli itse ruosteessa. Kesti vähän aikaa ennen kuin "totuin" taas agilityn juttuihin. Eli tuli tehtyä niin paljon virheitä ohjauksessa etten jaksa edes luetella. Mutta Tuike meni hienosti. En ainakaan nyt muista mitään mikä koiralla olisi mennyt huonosti. Mukavaa meillä oli. Maanantaina onkin sitten mölliagilitykisat, jonne olen Tuiken kanssa menossa. Saa nyt nähä miten menee, sillä tuo kisa sitten ratkaisee olemmeko alkukeväästä uskaltautumassa virallisiin kisoihin.

Keskiviikkona oli "tokoharkat". Treenit oli siirretty tiistaille, mutta en sentään aivan yksin joutunut treenailemaan. Paikalle oli eksynyt myös ihminen mudi-herran kanssa. Mudi-Kusti hurmasi Tuiken ja ne sitten riehuivatkin yhdessä jonkin verran. Mutta tulihan sitä hieman harjoiteltua hyppyä, seuraamista, noutoa ja paikalla makuuta. Nouto ja hyppy sujuivat hienosti, tai nouto nyt paremmin mitä osasin odottaa. Mutta eiköhän se vielä tosta. Seuraamiset meni nyt melko hyvin. Paikalla makuussa ois ollu paljon paljon toivomisen varaa. Ekalla kerralla nousi istumaan ja toisella kerralla kyllä pysy, mutta otinkin hirveän lyhyen.

Täytyy kyllä myöntää että nyt tuntuu siltä etten saa tuota otusta valmiiksi kisoihin (9.2.) mennessä. Täytyy yrittää nyt tuota paikalla makuuta ja noutoa hieman enemmän harjoitella. Jos ne saisi vielä sujumaan niin ehkä sitten. Seisomisessa seuraamisen yhteydessä on myös vielä epävarmuutta, mutta se nyt toimii välillä jopa todella hyvinkin.

Sitten vielä yleisesti kuulumisia. Ollaan nyt lenkkeilty paljon ja pakkasetkin ovat jo hellittäneet. Ja lunta satanut. Ja Tuike taas tykkää. Pyrrin kanssa ei ole nyt tullut treenailtua. Pitis siinä ottaa nyt itteä niskasta kiinni. Tänään myös kynin sen tassukarvat pois. Nyt ei pitäisi enään lumen niin paljon tarttua sen jalkoihin ja tassuihin. Joka tietysti helpottaa painelemista pitkin mettiä ja penkkoja. Pyrrin kanssa ollaan vaan oltu ja leikitty. Ja ite oon puurtanu koulun kanssa. En ole edes kerennyt tänne kirjoittaa, enkä varmaan jatkossakaan kerkeä viikon aikana.