Tänään kävästiin möllitokoissa ja taas aivan hemmetin kylmä ilma. Lähtö oli yhtä sähläystä, mutta matkaan päästiin ja kaikki tavaratkin tuli mukaan. Paikanpäällä olikin jo aika paljon koiria, verrattuna viime kertaan. Ilmoittauduin avoimeen ja sitten odotettelin. Ensin oli mölliluokka ja ilma oli vielä hieno ja aurinko paistoi. Siitä huolimatta tosin oli kylmää, todella kylmää. Mölliluokan jälkeen oli alokasluokka, jossa kaverini Krisse kisasi sheltti Mikin kanssa. Samalla sitten alkoi sataa lunta... :// Mikillä ja Krissellä ei mennyt nyt ihan putkeen kisat, mutta hyvät pisteet he silti keräsivät ja sijoittuivat, mutta en muista monenneksi. ;D Sitten alkoikin avoin luokka kun oli alokasluokan palkinnot jaettu poies. Lumisade onneksi loppui. Nyt sitten laitankin tähän väliin numerot ja selitykset.

Paikalla makaaminen 0 - Viereisellä kentällä agility harkat ja just sattui haukkuva koira menemään rataa kun oli avoimen luokan paikalla makaaminen. Ja Tuiken kanssa ei vielä oikeastaan olla ollenkaan harjoiteltu tota niin et meen piiloon niin häiriönalasena.
Seuraaminen taluttimetta 9,5 - Aika hyvää, välillä hitusen ehkä turhan kaukana.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 - Loistavaaa Cool
Luoksetulo 8 - Kotona ei ikinä pysähdy, mut nytpä sitten pysähty. Ja tuli laukalla ennen ja jälkeen pysähyksen. Kasi siitä kun pysähyksen jälkee jollain soi kehän ulkopuolella puhelin ja Tui meinas juosta sinne joten jouduin antaan toisen käskyn.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5 - Ennakoi sivulle istumisen.
Noutaminen 9,5 - Oma kapula jäi reppuun, mutta hyvin meni.
Kauko-ohjaus 8 - Tääkin on sellainen jossa meillä on ollut tosi paljon vaikeuksii, mut ekalla nous hyvin istuu ja meni molemmilla kerroilla hyvin maahan mut toisella istumisella jouduin antaa kaks käskyy.
Estehyppy 9,5 - Se istu! Loistavasti meni. Ennakoi luoksetuloa hieman.
Kokonaisvaikutelma 10 - Hyvä me!

Eli yhteensä kerättiin pisteitä ykköspalkintoon oikeuttavat 164! Ja kaiken loistavuuden kruunasi vielä se että sijoituimme jaetulle ykköselle! En ikinä olisi uskonut että kisat voisivat mennä näin hyvin! Ollut taas niin ihan päivä. Ainoa vaan että oli itse ihan jäässä taas kokopäivän. Video kokeesta tulee tänne joskus.