Eilen kävästiin SM-tokoissa tokoilemassa SBCAK ryn joukkoeessa. Aamulla herättiin kolmelta ja viideltä lähdettiin ajamaan kohti Oulua. Ilma oli koko päivän mukava, melko viileä, mutta aurinko piastoi koko ajan. Itselläni jännitti paikalla makaaminen Tuiken kanssa, joten päätin väsyttää sitä hieman siihen. No vuoromme oli melko myöhään vasta. Ja Tuike ainakin oli väsynyt siinä vaiheessa vähän liikaakin.

Paikalla makaamisesta saatiin 10. Eli Tuike pysyi! Oli vaihtanut vain loppuvaihdeilla sammakko asentoon, mutta muuten oli hienosti maannu paikallaa. Kyllä se olikin mahtava tunne. Kyllä nyt jaksetaan taas treenata innolla. ;DD Tämän otin aamulla tavoitteeksi ja se saavutettiin. Todisteeksi tästä kuva:
1625913.jpg
Kuvasta kiitos Kristiina Haavikolle.

Samassa kehässä oli paikka makaamisen lisäksi seuraamisesta makaaminen ja seisominen sekä luoksetulo. Ensin oli seuraamisesta maahan meno. Tui seurasi hyvin. Ehkä hiukan laiskasti, joka oli oma vikani kun menin väsyttämään tuon otuksen liikaa. Mutta jäi hyvin ja loppukin meni hyvin. En ole varma mitä saatiin tästä, mutta ilmeisesti 10. Videosta otettuja kuvia:
1626674.jpg
Ja laatu on mitä paras. =D Kiitos Kristiinalle videon ottamisesta.

Sitten vuorossa oli luoksetulo. Tuike jäi hyvin istumaan, mutta meni makaamaan ennen kuin kerkesin kävelle tarpeeksi kauas. ;) Lähti hyvin kun kutsuin laukalla ja pysähtyi yllättävän hyvin. Ja siitä tuli sitten hyvin hitaasti ja hieman maatahaistelle loppuun asti. Tästä saimme 6 ja tästäkin liikkeestä huomasi että Tuike oli liian väsynyt. ;D Pari kuvaa:
1625948.jpg
1625953.jpg
Näistä kuvista kiitokset Laura Raudaskoskelle. Ja laadun pilasi vuodatus. ;)

Ja viimeisenä kehässä oli liikkeestä seisominen. Tui seurasi hyvin ja jäi hyvin ja pysyi täysin paikallaan. Ja saimmekin tästä 10. Hienosti aloitimme tässä kehässä, kun luoksetuloa ei ajatella. ;D Kokonaisvaikutelma oli muistaakseni 8. Videosta otettuja kuvia:
1626692.jpg
Laatu on taas hyvä ja edelleen kiitokset Kristiinalle videosta.

Toisessa kehässä oli sitten loput liikkeet. Ja ekana seuraaminen. Tuiken seuraaminen oli kamalaa. Käännökset olivat tosi väljiä ja välillä seuraaminen muutenkin. Kuitenkin välillä oli ihan hyvääkin seuraamista. Tästä liikkeestä todella huomasi Tuiken väsähtämisen. Saimme tästä vissiin jonkun 8. :) Ja video kuvia:
1626704.jpg
Ja taas laatu mitä mainioin. Ja kiitokset vielä kerran Kristiinalle videosta. :D

Sitten vuorossa oli noutaminen. Tuike nouti melko hyvin muuten, mutta kamalan laiskasti ainakin verrattuna siihen miten se yleensä noutaa. En yhtään muista minkä tästä liikkeestä saimme. :D Sitten vuorossa oli kaukokäskyt. Tui jäi hyvin, mutta unohdin sanoa sille ennen liikkeen alkua et takana, joten arvata saattoi ettei ekana noussut edes kahdella käskyllä ja toisellaki tarvittiin kaks käskyä ennen kuin nousi. Ja nollillehan se meni. Sitten oli vielä hyppy. Tuike hyppäs vähän laiskasti ja meinas hypyn jälkeen lähteä vähän reissaamaan, mutta kun sanoin sille istu-käskyn se kyllä pysähty ja käänty esteeseen päin, mutta laittoi makaamaan. Ja laiskasti tuli sitten takaisin luokse. Kokonaisvaikutelmaksi taisimme saada tästäkin 8.

Yhteensä pisteitä keräsimme jopa 141, eli saimme AVO2:n ja sijoituimme 29. kun kilpailijoita oli avoimessa 44. Joukkoeesamme ei kaikilla muillakaan niin loistavasti mennyt ja joukkoe sijoittui 17. :D

Lähdimme sitten kisapaikalta hieman ajoissa, josta johtuu etten tiedä tarkkaan nuita pisteitäni, mutta tulen sitten kirjoittelemaan tänne kun saan ne tietää.