Nyt ollaan tänään ja eilen vielä vähän harjoiteltu kaukokäskyjä, luoksetuloa, noutoa ja hyppyä. Toki myös muita liikkeitä, mutta nuita nyt eniten. Olen nyt käyttänyt jo jonkin aikaa namupalaa taas palkkana, kun seuraamisen paikka on ollut huono ja kaikkea tälläistä pientä virhettä on ollut. Ja kyllä huomaa taas eron. Seuraaminen on nyt taas Tuikella tiivistä ja hyvää ja virekin on pysynyt hyvänä. Käännöksissäkin Tuike on nyt ollut enemmän mukana. Kaukokäskyissäkin on tapahtunut muutosta. Kaukkarit on ollut nyt aivan mahtavat! Vaihdokset ovat olleet nopeita ja se ei ole maassa vetänyt lonkka-asentoon ja istumiset ollu kans kunnollisia. Aivan mahtavaa kun ottaa vielä huomioon miten huonosti Tuike on ennen kaukkarit tehnyt. Ehkä se tästä vielä alkaa sujumaan.

Luoksetuloon on taas tullut vähän onneksi lisää vauhtia kun en ole kertaakaan ottanut pysähdyksiä luoksetulossa. Erikseen ollaan nyt pysähdyksiä harjoiteltu ja ehkä niihinkin on nyt tullu pieni muutos. Ehkä ne on vähän parempia. ;D Noutoon on taas tullut entinen vauhtitakaisin ja hyppy sujuu kuten aina ennenkin. :D Kotona se onnistuu aina... Tai no ei nyt ihan mutta lähes. Eiköhän se tuosta vielä ala enemmän rutiinilla mennä, joskus...

Paikalla makuutakin olen pari kertaa ottanut. Kerran kaks ja puol minuuttia ja kerran kolme ja puoli. Molemmilla kerroilla pysyi loistavasti. Kerran kun sääsket vaivas tuhottomasti kun niitä meidän pihalla nyt niin ihanan paljon aina on niin nousi istumaan... Mutta eiköhän tuo kokeessa kuitenkin pysy. ;)

Nyt ei sitten enään ennen koetta varmaankaan mitään tehdä. :D