Ennen juhannusta ja juhannuksen ajan kaverilla oli hoidossa saksanpaimenkoirauros. Pakkohan sitä oli käydä katsomassa. Se oli valtava ja ihana. Tuikekin tutustui siihen nopsaan. Se oli suhteelisen rauhallinen ja keppihullu. Tuike jopa välillä leikki sen kanssa. Jäin sitten yöksi silloin kaverille. Yöksi nämä kaverukset joutui erottamaan. Kumpikaan ei osannut rauhoittua ollenkaan ja Jeri meinasi ruveta tosihommiin. Seuraavana päivänä lenkillä ne kuitenkin olivat taas sulassa sovussa.

Rupesi tämän "reissun" aikana Tuike tuntumaan kääpiöltä. =D

Maanantaina nähtiinkin sitten hieman pienempää koiraseuraa. Cara bortsu käväisi meillä. Tuike ja Cara juoksivat kuin hullut pitkin pihoja. Lähinna Tuike edellä ja Cara perässä. Mukavaa taisi molemmilla olla. Keppien kanssa riehuivat molemmat ja vauhtia ei ainakaan touhuista puuttunut. Sääsket ja mäkäräiset vain koko ajan härnäsivät, mutta hengissä ollaan yhä.

Oli hauska taas nähdä Caraakin. Mukava nähdä näin välillä myös muita samanrotuisia kuin Tuike.

Viime viikon keskiviikkona oli mätsärikin. Pyrri oli todella hienosti sekarotuisten toinen! Enemmän olen ylpeä siitä, ettei Pyrri murissut kertaakaan vaikka menikin "verivihollisensa" perässäkin vähän aikaa. TODELLA mahtava suoritus Pyrriltä! Tuike sai vain sinisen nauhan ja tippui sitten.